Daten. Leben.

Skeniranje projektne i tehničke dokumentacije

Da bi osigurali stalnu dostupnost, jednostavniju pretraživost i viši stupanj sigurnosti Vaše dokumentacije, djelatnici  REISSWOLFA za Vas će pretvoriti Vašu dokumentaciju u digitalni oblik. Vrlo često pojavljuje se potreba za brzim dohvatom projektne, tehničke dokumentacije u digitalnom obliku. Tehnička i  projektna dokumentacija  koja se sastoji u većini slučajeva se sastoji od  dokumentacije raznovrsnih standardnih  i nestandardnih formata do veličine A0, koju je potrebno skenirati na specijalnim skenerima predviđenih posebno za tu za tu namjenu. REISSWOLF uz svoje bogato iskustvo u skeniranju i sistematizaciji dokumentacije svih vrsta i formata nudi i uslugu skeniranja projektne dokumentacije.

Sve poslovne aktivnosti obavljamo koristeći vlastite ljudske resurse, a svi REISSWOLF zaposlenici obvezatni su potpisnici pravilnika o čuvanju tajnosti podataka.
Odabrali smo kvalitetu kao ključan element u poslovnom planiranju što uključuje visoke standarde za usluge koje nudimo, a ISO certifikati 9001:2008 i 27001:2013 to potvrđuju.

Scroll to top