Daten. Leben.

Povjerljivo uništavanje dokumentacije

Zaštitite bitno.

Reisswolf d.o.o. kao dio REISSWOLF Group, europskog lidera u području upravljanja dokumentacijom, nudi sveobuhvatan, sigurnosno povjerljiv sustav uništavanja dokumenata i nosača podataka. Naše usluge uništavanja dokumentacije u skladu su sa najvišim sigurnosnim standardima. Bilo da se radi o papirnatoj dokumentaciji, disketama, CD/DVD optičkim medijima, USB nosačima podataka, kreditnim karticama ili sl., razvili smo zatvorene sigurnosne sustave za povjerljivo uništavanje različitih veličina medije.

REISSWOLF dokumentira svaku razinu procesa povjerljivog uništavanja dokumentacije i klijentima, nakon završenog procesa uništavanja, izdaje Potvrdu o povjerljivom uništavanju koja je usklađena sa važećom zakonskom regulativom. Jamčimo da će sva dokumentacija i nosači podataka biti prevoženi i uništeni u skladu sa DIN 66399 međunarodnom normom. Izrezani papir naknadno će biti recikliran.

REISSWOLF  klijentima osigurava sigurnosne spremnike koji su zaštičeni od neovlaštenog pristupa. Nakon zajedničkog uvida u Vaše potrebe za zaštitom i odlaganjem dokumentacije, dostavljamo Vam sigurnosne spremnike koji su najpogodniji za Vaš prostor.  Kada spremnike popunite povjerljivom dokumentacijom, dovoljan je samo jedan poziv kako bi se organizirala izmjena sigurnosnih spremnika u vrijeme kada to Vama odgovara – i naši stručni djelatnici  preuzet će Vašu dokumentaciju, prevesti ju osiguranim vozilima do našega objekta, gdje će podaci biti uništeni – izrezani (sigurnosni nivo 4) – u skladu s DIN 66399.

Scroll to top