Living. Data.

Digitalizacija i skeniranje dokumentacije

Maksimalna učinkovitost - postoji li ijedna tvrtka kojoj to nije osnovni cilj? 

U arhivima pretrpanim registratorima punih poslovne dokumentacije, nacrta, spisa i ostalih povjerljivih dokumenata, čija se količina protekom vremena višestruko povećala, vrlo lako je izgubiti fokus sa baze znanja tvrtke i samim time dolazi do bitnog usporavanja poslovnih procesa. Nadalje, održavanje samog arhivskog prostora postaje sve skuplje, porastom cijena najma, a tu je naravno i stalni rizik od raznih havarija koje mogu rezultirati trajnim oštećenjem ili gubitkom dokumentacije.

Da bi osigurali stalnu dostupnost, jednostavniju pretraživost i viši stupanj sigurnosti Vaše dokumentacije, djelatnici  REISSWOLFA za Vas će pretvoriti Vašu dokumentaciju u digitalni oblik, odnosno za Vas ćemo izvršiti skeniranje, digitalizaciju i indeksiranje dokumentacije. REISSWOLF preuzima povjerljivu papirnatu dokumentaciju klijenata, skenira je i pretvara u digitalni oblik, te je na taj način čini pristupačnijom. Dokumentaciju je moguće  skenirati u sve glavne formate, kao što su TIFF,  JPEG ili PDF, u boji ili crno-bijeloj skali. Našom uslugom skeniranja dokumentacije obuhvaćamo sve vrste dokumenata; od svakodnevne poslovne dokumentacije standardnih formata (A5, A4, A3, A2), preko projektne dokumentacije koja sadrži tehničke nacrte i karte velikih formata dokumenata, pa sve do knjiga i ostale uvezane dokumentacije kojoj zbog stanja, vrijednosti, pravnih aspekata ili slično nije moguće ukljanjanje uveza. Skeniranje dokumentacije obavlja se u našim prostorima, a vrši se najsuvremenijim uređajima vrhunskih tehnoloških mogućnosti. Nakon elektronskog indeksiranja, a ovisno o dogovoru, poslovna dokumentacija u izvorniku vraća se klijentu u prvobitnom stanju ili se pohranjuje u Reisswolf arhivu. Digitalizirana poslovna dokumentacija pohranjuje se na odgovarajućim nosačima podataka (CD, DVD, prijenosni hard disk, DTD-DataTresorDisk), te se dostavlja klijentu ili se pohranjuje direktno u DMS sustav klijenta..

Sve poslovne aktivnosti obavljamo koristeći vlastite ljudske resurse, a svi REISSWOLF zaposlenici obvezatni su potpisnici pravilnika o čuvanju tajnosti podataka.
Odabrali smo kvalitetu kao ključan element u poslovnom planiranju što uključuje visoke standarde za usluge koje nudimo, a ISO certifikati 9001:2008 i 27001:2013 to potvrđuju.