Daten. Leben.

Politika privatnosti

Zaštita osobnih podataka    

Tvrtka Reisswolf d.o.o. štiti Vaše osobne podatke te su svi naši zaposlenici upoznati sa načinom tretiranja takvih podataka u skladu sa zakonom. Neovisno o tome, svi su radnici obvezni na očuvanje povjerljivosti i zaštitu tajnosti podataka.

Prikupljamo, koristimo i obrađujemo Vaše podatke sukladno s ovom Politikom privatnosti te odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, odnosno drugih važećih propisa primjenjivih u Republici Hrvatskoj, koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Jamčimo našim posjetiteljima mrežnih stranica i klijentima da se svi osobni podaci tretiraju kao povjerljiva informacija i poslovna tajna.

Tvrtka Reisswolf d.o.o. poduzet će potrebne mjere kako bi zaštitili Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja, te će održati osobne podatke preciznim i ažurnim koliko je to moguće. 

Osobne podatke prikupljamo radi što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit, radi promocije neke od naših usluga, te radi statističke obrade podataka.

Davanjem Vaših osobnih podataka poput e-mail adrese, telefon i sl., ujedno dajete svoju izričitu suglasnost da Vas tvrtka Reisswolf d.o.o. kontaktira i informira u svrhu nuđenja svojih usluga te time potvrđujete da ste upoznati s našom politikom privatnosti. U slučaju da ne želite da Vas se informira o našim uslugama, dužni ste o tome izričito pisano (putem e-maila ili preporučeno poštom) obavijestiti tvrtku Reisswolf d.o.o.

Osobni podaci koji su uređeni i pokriveni našom politikom privatnosti:

ime i prezime, adresa, e- mail adresa, broj telefona, mobitela ili faxa, CV prilikom prijave za zaposlenje ili Bilo koji drugi podaci koje nam napomenete a želite da ostanu tajni.

Sadržaj politike privatnosti   

Vaše osobne podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti ne otkrivamo trećim stranama na raspolaganje bez Vaše izričite privole, jer se to protivi politici privatnosti te Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Ako Vas želimo kontaktirati bilo kojim putem vezano za naše promocije i usluge, od Vas ćemo zatražiti privolu za isto.

Tvrtka Reisswolf d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile koja bi uzrokovala eventualno kršenje zaštite Vaših osobnih podataka, ali Vam jamčimo da ćemo ih sa sigurnošću otkloniti, ako budemo u mogućnosti, čim prije.  

Provjera, izmjena ili brisanje osobnih podataka   

U bilo koje doba možete provjeriti, izmijeniti ili obrisati osobne podatke koje ste nam dostavili prilikom posjete našoj stranici (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našoj bazi podataka). Ako želite ostvariti to pravo slobodno nam se javite na [email protected]  

Promjene i prestanak uvjeta korištenja   

Tvrtka Reisswolf d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web stranice te Politika zaštite privatnosti na web stranici hotela Reisswolf d.o.o. u bilo kojem trenutku.

Vaš raskid je moguć u bilo kojem trenutku, znači prestanak korištenja ove stranice i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s iste web lokacije.  

Upotreba Kolačića (eng. Cookies)
Scroll to top