Daten. Leben.

Hrvatska kvaliteta u pružanju usluga fizičkog arhiviranja i digitalizacije dokumenata tvrtke Reisswolf

Tvrtka Reisswolf d.o.o. 01.11.2019.godine započela je provedbu EU projekta:

Hrvatska kvaliteta u pružanju usluga fizičkog arhiviranja, povjerljivog uništavanja i digitalizacije dokumenata tvrtke Reisswolf d.o.o.(KK.03.2.1.11.0030)

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Naziv poziva za dostavu projektnih prijedloga: Znakovi kvalitete (referentna oznaka : KK.03.2.1.11 – inačica 2)

Tvrtka Reisswolf d.o.o. svojim klijentima pruža usluge fizičkog arhiviranja, povjerljivog uništavanja i digitalizacije dokumenata. Povjerljiva dokumentacija se preuzima kod klijenta, smješta je u Reisswolf arhiv i evidentira u sustavu upravljanja dokumentacijom koji se temelji na barkod registraciji. Način strukturiranja i obilježavanja dokumentacije takav je da omogućava klijentu direktan pristup arhivu. Mi preuzimamo odgovornost za praćenje rokova za obavezno čuvanje dokumentacije i nudimo vrhunsko softversko rješenje za arhiviranje, kao i uslugu povjerljivog uništavanja papirnate dokumentacije kada se za to steknu uvjeti. Reisswolf d.o.o. kao dio REISSWOLF Group, europskog lidera u području upravljanja dokumentacijom, nudi sveobuhvatan, sigurnosno povjerljiv sustav uništavanja dokumenata i nosača podataka. Za svako sakupljanje primit ćete Potvrdu o povjerljivom uništavanju koja je usklađena s važećom zakonskom regulativom. Jamčimo da će sva dokumentacija i nosači podataka biti prevoženi i uništeni u skladu sa standardom DIN 66399 međunarodne norme. Izrezan, otpadni papir naknadno će biti recikliran.

Ukupna vrijednost projekta:  13.000,00 HRK
Ukupni prihvatljivi troškovi:   13.000,00 HRK
EU sufinanciranje projekta:   13.000,00 HRK 

Tvrtka Reisswolf d.o.o. također pruža usluge skeniranja i pretvaranja dokumentacije u digitalni oblik, te je na taj način čini pristupačnijom. Ukoliko čitljivost dokumentacije to dozvoljava, moguće je izvršiti optičko prepoznavanje znakova (OCR) i time znatno olakšati pretraživanje dokumentacije.

Skeniranje dokumentacije obavlja se u našim prostorima, a vrši se najsuvremenijim uređajima vrhunskih tehnoloških mogućnosti. Nakon elektronskog indeksiranja, a ovisno o dogovoru, poslovna dokumentacija u izvorniku vraća se klijentu u prvobitnom stanju ili se pohranjuje u Reisswolf arhivu. Digitalizirana poslovna dokumentacija pohranjuje se na odgovarajućim nosačima podataka (CD, DVD, prijenosni hard disk, DTD-DataTresorDisk), te se dostavlja klijentu ili se implementira u postojeći DMS sustav klijenta.

Provedba projekta uvođenja znaka Hrvatska kvaliteta u tvrtku Reisswolf d.o.o. pridonijela je povećanju prepoznatljivosti kvalitete i profesionalnosti poslovanja tvrtke Reisswolf d.o.o. u pružanju usluga fizičkog arhiviranja, povjerljivog uništavanja i digitalizacije dokumenata sadašnjim i budućim klijentima.

„Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Reisswolf d.o.o.“

Scroll to top